Officiële wapenbrieven, kalligrafie en vormgeving volgens eeuwenoude tradities

 

Heraldische ontwerpen en ornamenten

Prisca Van Dessel is gespecialiseerd in heraldische ontwerpen en ornamenten. U kunt bij haar terecht voor officiële wapenbrieven, kalligrafie en vormgeving. Steeds uiterst professioneel en volgens de regels van de kunst.

Een eerbetoon aan uw familie

In deze unieke speciaalzaak kunt u uw eigen familiewapen laten ontwerpen en uitvoeren. Ook verenigingen kunnen bij haar aankloppen.

 

Wilt u een eerbetoon aan uw familiegeschiedenis en voorouders, uit het oog verloren familiesymbolen nieuw leven inblazen of familietradities in eer houden? Overweeg dan het tekenen, vormgeven, schilderen of uitvoeren van uw wapenschild. Prisca Van Dessel ontwerpt en tekent uw familiewapen in samenspraak met u, heraldisch verantwoord.

Prisca Van Dessel houdt tradities in eer

Uw wapenschild is het symbool van uw familie. Het vertelt een verhaal en beeldt de identiteit, drijfveren, beroep of roots van uw familie uit. Een wapenspreuk en attributen sieren uw familiewapen.

 

Uw familiewapen vereeuwigd op papier? Uw wapenschild als bijzonder decoratiestuk aan de wand? Prisca Van Dessel houdt uw familiesymbool levendig.

Decoratieve en symbolische kunstwerken

Naast heraldiek is ze ook gepassioneerd in het ontwerpen en uitvoeren van ornamenten. Met de juiste technieken en materialen versiert of kleedt ze uw voorwerpen aan op traditionele en symbolische wijze.

 

Ze is verfijnd in vormgeving en kalligrafie, steeds met de grootste precisie en respect voor traditie.

 

Wenst u meer inlichtingen over haar ambachtswerk? Aarzel dan niet en contacteer Prisca Van Dessel in Mol.